May 20, 2014

Trip to Romania: Cluj-Napoca + Turda + Bicaz Canyon


   După o lună și ceva de organizare, alegerea orașelor, locurilor pitorești, discuțiile cu toți în grup și cu fiecare în parte (thanks Roma); după adunarea documentelor necesare pentru viză (după care am aflat că se liberalizează regimul de vize cu o zi înainte să plecăm, marea parte s-au apucat în grabă să-și facă pașaport biometric); în noaptea de pe 29 spre 30 aprilie, ne-am pornit în călătoria cea mare)))
   5 automobile, 19 fotografi, tehnică foto de suma unui apartament))


   Ne-am pornit spre Cluj. Pe drum ne-am oprit la un iaz din Piatra Neamt, la Cheile Bicazului (un loc foarte frumos! numaidecat de vizitat) și pe lîngă zecile de opriri la stații de alimentare, ne-am mai oprit lîngă un oraș, pentru că una din mașini s-a pierdut))) dar s-a găsit peste vreo 45 minute. Mai pe scurt, în Cluj trebuia să ajungem pe la 16:00-18:00, dar am ajuns la 22:30.


 Cheile Bicazului

 Cluj-Napoca

    După prima noapte petrecută în hotel, am ieșit să vedem orașul. Apropo, am stat în hotelul Transilvania. Am stat în Cluj 3 zile, însă pot să zic că aproape nu l-am văzut, pentru că am vizitat Salina Turda și Cheile Turzii, pe care s-au dus aproape 2 zile.

    Aici sunt mai multe fotografii cu mine (tnx Dima!). eu deja m-am obișnuit, dar inițial îmi era greu să primesc aceea că departe nu fiecare, cui îi dau camera mea foto să-mi facă o fotografie, poate să mi-o facă normal, focusată și cadrată corect)) Dimaaa m-a răbdat, eu îl chinuiam tot timpul cu rugămintea mea de a mă fotografia, să am și eu foto pe așa fundaluri frumoase)) mulțumesc :* u did a great job și iată în fața tuturor, promit să fiu calmă și răbdătoare când ceva nu ți se primește))))


Cheile Turzii

 Salina Turda

No comments:

Post a Comment